Tražimo sigurnost radnog mjesta, povećanje materijalnih prava i bolju kvalitetu života
Podijeli:

Tražimo sigurnost radnog mjesta, povećanje materijalnih prava i bolju kvalitetu života

​Danas održanim sastankom pregovaračkih odbora poslodavca i sindikata započeli su pregovori za novi Kolektivni ugovor Hrvatskog Telekoma.

Predsjednica Pregovaračkog odbora sindikata je Vesna Mamić, a članovi su: Ivan Majdak, Darko Šutić, Mario Užbolt i Sandra Vukelić Pavlinović.
Pregovarački odbor poslodavca vodi Siniša Đuranović, stariji potpredsjednik i glavni pravni savjetnik, a članovi su Ariana Bazala Mišetić, Vjekoslav Golubović, Ivona Ostojić i Božica Likić.

Sindikati traže sigurnost radnog mjesta, povećanje materijalnih prava i uređenje radnog vremena na način da osigura bolju kvalitetu života za radnike Hrvatskog Telekoma.

Poslodavac naglašava da sklapanje Kolektivnog ugovora, kao pisanog sporazuma  koji zaposlenicima jamči zaštitu osnovnih radnih i socijalnih prava, ima dugu tradiciju u Hrvatskom Telekomu, a sve u cilju zadovoljstva radnika.

Pregovori su započeli u dobroj vjeri kako bi se postigao zajednički dogovor, te uredila pitanja iz područja radnih odnosa – u interesu i zaposlenika i kompanije.

Verzija za ispis