Elektronski izbori za člana Europskog radničkog vijeća DT Grupe  9. i 10.rujna 2020.godine
Podijeli:

Elektronski izbori za člana Europskog radničkog vijeća DT Grupe 9. i 10.rujna 2020.godine

Radnici Hrvatskog Telekoma imaju pravo na neposrednim izborima birati svog predstavnika u Europskom radničkom vijeću Deutsche Telekom Grupe (ERV DTAG).

Što je zadaća člana ERV DTAG?
Član ERV DTAG i nadalje radi u Hrvatskoj, ali pred centralnom upravom DTAG u Bonnu zastupa interese radnike Hrvatskog Telekoma u svim transnacionalnim temama o kojima je centralna uprava, prema europskim zakonima, dužna savjetovati se s Europskim radničkim vijećem.

Viktor i Slavica - zajednički kandidati Sindikata
Sindikati koji djeluju u Hrvatskom Telekomu, Hrvatski sindikat telekomunikacija i Republički sindikat radnika, zajednički predlažu da kandidat za člana ERV DTAG bude Viktor Vanek, predsjednik Radničkog vijeća HT d.d., a kandidat za zamjenicu člana ERV DTAG bude Slavica Zoričić, članica Radničkog vijeća HT d.d.

Zašto je važan Vaš glas?
Da bi izbori bili valjani i da bismo imali svog predstavnika u Europskom radničkom vijeću DTAG, potrebno je da na izborima glasuje minimalno 30% radnika Hrvatskog Telekoma, pa Vas pozivamo da se odazovete na izbore koji će se elektronskim putem održati 9. i 10. rujna 2020. godine i svojim glasom podržite Viktora i Slavicu.

Kratko predstavljanje Viktora i Slavice pogledajte na slijedećem LINKU


Za Hrvatski sindikat telekomunikacija Za Republički sindikat radnika
Vesna Mamić Ivan Majdak

Verzija za ispis