Croatia DZO

Zahtjev za ugovaranje police dopunskog zdravstvenog osiguranja - preuzmi ( /media/obrasci2018/062018/ZAHTJEV_ZA_DZO_CO_2018_novo.pdf )

 

HST - Hrvatski sindikat telekomunikacija u suradnji s CROATIA OSIGURANJEM d.d. omogućio je ugovaranje police dopunskog zdravstvenog osiguranja sa neograničenom svotom svim članovima HST-a i članovima njihovih obitelji (supružnici i djeca koji žive u zajedničkom kućanstvu).

Obustava će se vršiti mjesečno sa plaće i to u iznosu:
- 65,00 kn za članove sindikata
- 70,00 kn za članove obitelji članova HST-a

Police se ugovaraju na rok od tri godine, prijavu i odjavu u osiguranje šalje sindikat.

Početak osiguranja

Svi oni koji ispune zahtjev  i dostave u originalu zahtjev u tajništvo sindikata do 19. u mjesecu početak osiguranja je prvi dan u slijedećem mjesecu, a odgoda korištenja prava iz police (karenca) je 16.-ti dan u 24.00 sata.

Primjer:

Ako dostavite zahtjev u sindikat 15.02., početak osiguranja je 01.03, a početak korištenja prava iz police je 17.03. u 00.00 sati.

Kontakt osoba

Za prijave i sve dodatne informacije javite se Goranu Šimunec na 098/475-555 ili goran.simunec@t.ht.hr ( mailto:goran.simunec@t.ht.hr )

 

Napomena:

Od 15. srpnja 2013. godine, iskaznica Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja služi kao sredstvo plaćanja u svim ljekarnama i zdravstvenim ustanovama, pa više nije potrebno na licu mjesta platiti participaciju, a potom tražiti refundiranje računa.

 

Novost:

Best Doctors plus. Za sve dodane informacije kliknite na Opis ponude Best Doctors Plus ( /media/dokumenti/Opis_ponude_Best_Doctors_Plus.pdf )
URL for news «Croatia DZO»   -
«Hrvatski sindikat telekomunikacija»   -